Здравейте колеги! Някой знае ли, какви са щипките (модел или номер) на вратите - предни и задни на 145ца и за праговете на QV, че мисля почивните дни да се позабавлявам малко....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Щипки за 145ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщениеЗдравейте колеги! Някой знае ли, какви са щипките (модел или номер) на вратите - предни и задни на 145ца и за праговете на QV, че мисля почивните дни да се позабавлявам малко....Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
-
Номер точно не мога да ви кажа, но пък мога да ви кажа едно прилично магазинче с всякакви щипки. Намира се на Сливница. Ако се идва от Константин Величков към Опълченска, се пада малко преди светофара на Опълченска в дясно. Горе долу след като започне да се движи реката успоредно със Сливница се оглеждайте отдясно. Не помня как се казваше, но трудно ще го подминете. Има и разни автомобилни части в него. С големи витрини е. Аз преди търсих една щипка от механизма на ключалката и като отидох ми дадоха да гледам едни каталози.....свят ми се зави. Имат адски много, така че се заредете с мостричка по-добре.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщениеАз знам на няколко места, но на това, което ми е нй-удобно - на Алея Яворов (магазин за тунинг) продавача ми каза същото - разглоби и донеси...The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
-
Koлега, имат ли магазин в София или някъде из България тая фирма или къде мога да намеря така въпросните щипки по номера?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment